Deze restaurants kiezen bewust voor verandering . In de keuken én in hun bedrijfsvoering. Goed eten en goed doen gaan hier hand in hand. Proef de toekomst.
Eext
Rikus
Hotel
,
€€
Emmen
Restaurant Stones
Leerrestaurant
Nederlands,
€
Den Haag
Robert Siedenburg
Overige
Nederlands, Vis
€
Leeuwarden
Eetcafé De Bak
Restaurant
,
€
Leeuwarden
Eet & Drinklokaal Proefverlof
Restaurant
,
€
Venlo
Restaurant L'Entree
Leerrestaurant
Nederlands,
€€
Chefs, boeren en onderwijs kunnen een belangrijke bijdrage leveren aan het behoud en herstel van biodiversiteit
We creëren waarde als resultaat van de vorige vier principes, met alleen maar winst: we eten en leven gezonder, we laten de aarde beter achter, we verspillen minder, we gunnen de producent een eerlijke prijs en we zorgen voor meer dierenwelzijn.
Ons streven
Gebruik van wat de natuur ons biedt, geen gebruik van kunstmatige toevoegingen, werken van kop tot staart en no waste.