aan de slag
Je kunt als horeca- of cateringlocatie, horecaketen of cateringbedrijf aan Biodiversiteit op je Bord deelnemen.
Dat kan als supporter, partner of ambassadeur. Zo bieden wij een laag instapniveau met doorgroeimogelijkheden.
Aan ieder deelnameniveau verbinden wij allerlei specifieke voordelen, de meeste voor ambassadeurs.
In een persoonlijk gesprek vertellen wij jou graag meer over Biodiversiteit op je Bord.
Doe je mee?
supporter
Als supporter zet je gemakkelijk de eerste stap om bij te dragen aan een duurzaam voedselsyteem.
Geïnteresseerde horeca/cateraars ontvangen vanuit Dutch Cuisine ‘op-maat’ begeleiding om aan de spelregels te voldoen. Daarnaast is deelname t/m eind 2026 gratis.
partner
Als partner ben je als een kwart van de gerechten die op je menukaart staan ‘biodiversiteitsvriendelijk’ zijn.
Geïnteresseerde horeca/cateraars ontvangen vanuit Dutch Cuisine ‘op-maat’ begeleiding om aan de spelregels te voldoen. Daarnaast is deelname t/m eind 2026 gratis.
ambassadeur
Onze ambassadeurs dagen zichzelf en hun gasten uit met een variatie aan gerechten die goed zijn voor onze biodiversiteit.
Geïnteresseerde horeca/cateraars ontvangen vanuit Dutch Cuisine ‘op-maat’ begeleiding om aan de spelregels te voldoen. Daarnaast is deelname t/m eind 2026 gratis.
producenten
Een nieuwe verdienmodel is aantrekkelijk voor voedselproducenten die een bijdrage leveren aan het herstel van biodiversiteit.
Geïnteresseerde horeca/cateraars ontvangen vanuit Dutch Cuisine ‘op-maat’ begeleiding om aan de spelregels te voldoen. Daarnaast is deelname t/m eind 2026 gratis.
LEVERANCIERS
Als leverancier kun je het gebruik van ‘biodiversiteitvriendelijke’ producten in de horeca en catering stimuleren.
Geïnteresseerde horeca/cateraars ontvangen vanuit Dutch Cuisine ‘op-maat’ begeleiding om aan de spelregels te voldoen. Daarnaast is deelname t/m eind 2026 gratis.
ja, ik doe mee!
Yes! Je voelt ‘m. Je snapt dat Biodiversiteit op je bord geen trend is – het is een beweging. Een strijd voor smaak, voor soorten, voor toekomst. Jij snapt dat wat jij eet, ertoe doet. Maar misschien wil je nog iets meer weten voordat je mee de verandering in stapt. Snappen we. Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.
FOUNDERS biodiversiteit op je bord
Bas Cloo en Victor de Lange
Uw aanvraag is succesvol ontvangen, wij nemen spoedig contact met u op!
Er is iets misgegaan, probeer het later opnieuw.