Zuid-Holland / Den Haag

Brasserie Southwood

Brasserie Southwood
Anna van Hannoverstraat 4
2595 BJ Den Haag
Zuid-Holland
Over de chef

"Mijn uitgangspunt bij het samenstellen van de menukaart van Southwood is dat ik er elke dag zelf wil kunnen eten (en meestal doe ik dat ook) en dat ik dan gezond en lekker moet kunnen eten."

Antoine Defesche is mede-oprichter van Brasserie Southwood. Antoine: ‘Mijn uitgangspunt bij het samenstellen van de menukaart van Southwood is dat ik er elke dag zelf wil kunnen eten (en meestal doe ik dat ook) en dat ik dan gezond en lekker moet kunnen eten.’

Over Brasserie Southwood

Brasserie Southwood is onderdeel van De Horeca Academie. Voor het samenstellen van de menukaart van Southwood is het uitgangspunt genomen dat er elke dag gezond gegeten moet kunnen worden. Soms ook wel iets minder gezond, maar het moet altijd lekker zijn. Bij voorkeur maken de leerling-koks gebruik van producten die lokaal geproduceerd zijn, zo natuurlijk mogelijk en lekker gevarieerd.

Sergio Herman
Yornie van Dijk
Niven Kunz
Angelique Schmeinck
Dick Middelweerd
Jonnie Boer
Marco Poldervaart
Edwin Vincke
Jef Schuur
Willem Schaafsma
Emile van der Staak
Luc Kusters
Sergio Herman
Yornie van Dijk
Niven Kunz
Angelique Schmeinck
Dick Middelweerd
Jonnie Boer
Edwin Vincke
Jef Schuur
Marco Poldervaart
Willem Schaafsma
Emile van der Staak
Luc Kusters
Sergio Herman
Yornie van Dijk
Niven Kunz
Angelique Schmeinck
Dick Middelweerd
Jonnie Boer
Edwin Vincke
Jef Schuur
Marco Poldervaart
Willem Schaafsma
Emile van der Staak
Luc Kusters
Sergio Herman
Yornie van Dijk
Niven Kunz
Angelique Schmeinck
Dick Middelweerd
Jonnie Boer
Edwin Vincke
Jef Schuur
Marco Poldervaart
Willem Schaafsma
Emile van der Staak
Luc Kusters