Samen zetten wij ons in voor
meer biodiversiteit op je bord.
Wil jij ook aan de slag?
Samen vormen zij de ruggengraat van Biodiversiteit op je bord. Niet in de keuken, maar aan de basis van wat er op het bord belandt. Elk met hun eigen rol, allemaal onmisbaar.
Je bent de verbinder tussen de schakels in de keten. Met kennis, netwerk en middelen help je de beweging groeien en vergroot je de impact, ver voorbij de keuken.
Je teel en oogst met oog voor natuurherstel. Je legt de basis voor ingrediënten die biodiversiteit voeden én bouwt aan een duurzaam verdienmodel.
Jouw voorraad brengt de biodiversiteitsvriendelijke producten naar horeca en catering. Je maakt het voor chefs en cateraars mogelijk om duurzaam te koken.
let's partner up.
Samen laten we biodiversiteit groeien. Als producent, leverancier of strategische partner breng je meer natuur op het bord en meer toekomst in de keten. Met jouw producten, ideeën en energie helpen we horeca en catering kiezen voor gerechten die de aarde voeden.
aan de slag!
VICOTR DE LANGE EN BAS CLOO
Uw aanvraag is succesvol ontvangen, wij nemen spoedig contact met u op!
Er is iets misgegaan, probeer het later opnieuw.