Ons verhaal is niet ingewikkeld: Kenneth kookt graag en Paulien houdt zielsveel van wijn. Met Wijnrestaurant Contraste kunnen we doen wat we 't liefste doen: gasten het leven laten vieren! Oprechte passie voor gastvrijheid is wat ons drijft. Dat dit allemaal ook nog eens op onze prachtige plek aan het water kan, is iedere dag een bonus.
Over Wijnrestaurant Contraste
Wijnrestaurant Contraste is het restaurant van Chef-kok Kenneth Tjong Ayong en Sommelier Paulien van Wieringen. In april 2012 startten wij met Kom Eten als een lekker laagdrempelige zaak voor koffie, lunch, borrel en diner. Dat hebben we jarenlang met veel plezier gedaan, maar toen kwam Corona met de bijbehorende afhaalmaaltijden. Na Corona hebben we het roer omgegooid en ons gefocust op lunch en diner met uitsluitend een Chef’s menu vol ingrediënten uit de moestuin hier in Hoogmade. In februari 2024 is Kom Eten omgedoopt tot Wijnrestaurant Contraste.