Noord-Holland / Amsterdam

Stalpaert

Stalpaert
Kattenburgerplein 1
1018 KK Amsterdam
Noord-Holland
Over de chef

"We bieden elke bezoeker een authentieke beleving op culinair gebied. Zo geven wij onszelf de mogelijkheid om de verhalen die door middel van onze collectie verteld worden, te vertalen in culinaire concepten."

Ralph Dahlhaus is de executive chef van bezoekersrestaurant Stalpaert in Het Scheepvaartmuseum. Ralph en zijn team koken volgens de principes van Dutch Cuisine. Ralph: ‘We bieden elke bezoeker een authentieke beleving op culinair gebied. Zo geven wij onszelf de mogelijkheid om de verhalen die door middel van onze collectie verteld worden, te vertalen in culinaire concepten. Het vervult ons dan ook met trots dat er ruim 350.000 bezoekers per jaar de kans krijgen om dit bij ons te ervaren.’.

Over Stalpaert

In café - restaurant Stalpaert voel t u zich meteen thuis terwijl u over het water uitkijkt. Chef-kok Ralph maakt heerlijke huisgemaakte broodjes, soepen en salades van authentieke streekproducten. In dit monumentale pand werken ze met een open keuken en met mooie en eerlijke producten uit het seizoen. De gerechten worden pas bereid zodra de gast ze heeft besteld en daarom is alles wat de gast op zijn bord krijgt vers.

Sergio Herman
Yornie van Dijk
Niven Kunz
Angelique Schmeinck
Dick Middelweerd
Jonnie Boer
Edwin Vincke
Jef Schuur
Marco Poldervaart
Willem Schaafsma
Emile van der Staak
Luc Kusters
Sergio Herman
Yornie van Dijk
Niven Kunz
Angelique Schmeinck
Dick Middelweerd
Jonnie Boer
Marco Poldervaart
Edwin Vincke
Jef Schuur
Willem Schaafsma
Emile van der Staak
Luc Kusters
Sergio Herman
Yornie van Dijk
Niven Kunz
Angelique Schmeinck
Dick Middelweerd
Jonnie Boer
Edwin Vincke
Jef Schuur
Marco Poldervaart
Willem Schaafsma
Emile van der Staak
Luc Kusters
Sergio Herman
Yornie van Dijk
Niven Kunz
Angelique Schmeinck
Dick Middelweerd
Jonnie Boer
Edwin Vincke
Jef Schuur
Marco Poldervaart
Willem Schaafsma
Emile van der Staak
Luc Kusters