Edwin Terpstra heeft tijdens de opleiding bij diverse Meesterkoks gewerkt zoals Theus de Kok van Restaurant de Echoput en Ramon Prinsen van Restaurant De stenen tafel in Borculo. Hotel de Werelt is onderdeel van Next Venue, één van de grootste spelers in de Nederlandse evenementen- en congresbranche. “Ik sta voor het gedachtegoed binnen Next Venue dat we eerlijk koken, met bijna uitsluitend Nederlandse producten en dan nog bij voorkeur uit de directe omgeving. Wij creëren een hoogstaande foodbeleving of het nu voor gasten van ons hotel is of voor bedrijfsevenementen.”
Over Hotel de Werelt
Welkom in De Werelt. Een plek midden in de natuur die verbindt en waar je connect met jezelf èn met elkaar. Hotel De Werelt ligt aan de rand van het mooiste natuurgebied van Nederland, namelijk de Veluwe! Haal alles uit jouw verblijf en ga mountainbiken of wandelen in de schitterende bossen. Geniet vervolgens van een welverdiend drankje en hapje op het terras, bar of restaurant. Slapen, sporten, opladen, genieten!