Utrecht / Houten

Dinner at Six

Dinner at Six
Herenweg 6
3992 DS Houten
Utrecht
over de chef

"Onze filosofie is heel simpel: doen wat wij graag zouden willen als we uit eten gaan"

Bas en Jules, bevriend sinds de middelbare school, zijn geboren en getogen Houtenaren. Een restaurant in hun eigen dorp: hoe geweldig zou dat zijn? Met z’n tweeën een restaurant runnen, bleek wat ambitieus. Als eigenaren mogen ze zich gelukkig prijzen met een bevlogen team. Jonge, enthousiaste medewerkers, met ieder z’n eigen (unieke) kwaliteiten en bovenal liefde voor eten en drinken.

Over Dinner at Six

Onze filosofie is heel simpel: doen wat wij graag zouden willen als we uit eten gaan. Waanzinnig goed eten en bijzonder lekker drinken. Informeel, ongedwongen met oprechte aandacht voor de gast. Kortom: genieten in een ontspannen sfeer. De seizoenen en het aanbod van onze lokale leveranciers zijn leidend voor het menu. Met wildgeplukte ingrediënten en fermentatie voorzien we gerechten van een uniek element. Koken is bij ons een ambacht en geen kunst, al vinden we het belangrijk en leuk om gerechten te maken die verrassen en eigenzinnig zijn.

Sergio Herman
Yornie van Dijk
Niven Kunz
Angelique Schmeinck
Dick Middelweerd
Jonnie Boer
Marco Poldervaart
Edwin Vincke
Jef Schuur
Willem Schaafsma
Emile van der Staak
Luc Kusters
Sergio Herman
Yornie van Dijk
Niven Kunz
Angelique Schmeinck
Dick Middelweerd
Jonnie Boer
Edwin Vincke
Jef Schuur
Marco Poldervaart
Willem Schaafsma
Emile van der Staak
Luc Kusters
Sergio Herman
Yornie van Dijk
Niven Kunz
Angelique Schmeinck
Dick Middelweerd
Jonnie Boer
Marco Poldervaart
Edwin Vincke
Jef Schuur
Willem Schaafsma
Emile van der Staak
Luc Kusters
Sergio Herman
Yornie van Dijk
Niven Kunz
Angelique Schmeinck
Dick Middelweerd
Jonnie Boer
Edwin Vincke
Jef Schuur
Marco Poldervaart
Willem Schaafsma
Emile van der Staak
Luc Kusters