Zuid-Holland / Woubrugge

Restaurant De Dyck

Restaurant De Dyck
Woudsedijk-Zuid 43
2481 NB Woubrugge
Zuid-Holland
Over de chef

Martijn Koeleman kookt zo duurzaam mogelijk met het liefst alleen producten uit de eigen grote moestuin of uit Nederland.

Martijn Koeleman kookt zo duurzaam mogelijk met het liefst alleen producten uit de eigen grote moestuin of uit Nederland. Veel producten uit de moestuin worden gefermenteerd om ook in de winter zelfvoorzienend in groente, fruit en kruiden te kunnen zijn.

Over Restaurant De Dyck

In ons toprestaurant word je verrast met een exclusief menu op gastronomisch niveau. Verrassende gerechten met pure, uitgesproken smaken en bereidingen is waar je bij ons van geniet. De moestuin is het groene hart van ons bedrijf. We oogsten met de seizoenen en serveren verse én gefermenteerde producten in ons moestuinmenu.

Emile van der Staak
Edwin Vinke
Marco Poldervaart
Yornie van Dijk
Sergio Herman
Niven Kunz
Luc Kusters
Jonnie Boer (1965 - 2025)
Dick Middelweerd
Willem Schaafsma
Angelique Schmeinck
Jef Schuur
Sergio Herman
Niven Kunz
Luc Kusters
Jonnie Boer (1965 - 2025)
Dick Middelweerd
Willem Schaafsma
Angelique Schmeinck
Jef Schuur
Emile van der Staak
Edwin Vinke
Marco Poldervaart
Yornie van Dijk
Emile van der Staak
Edwin Vinke
Marco Poldervaart
Yornie van Dijk
Sergio Herman
Niven Kunz
Luc Kusters
Jonnie Boer (1965 - 2025)
Dick Middelweerd
Willem Schaafsma
Angelique Schmeinck
Jef Schuur
Sergio Herman
Niven Kunz
Luc Kusters
Jonnie Boer (1965 - 2025)
Dick Middelweerd
Willem Schaafsma
Angelique Schmeinck
Jef Schuur
Emile van der Staak
Edwin Vinke
Marco Poldervaart
Yornie van Dijk