Zuid-Holland / Woubrugge

Restaurant De Dyck

Restaurant De Dyck
Woudsedijk-Zuid 43
2481 NB Woubrugge
Zuid-Holland
Over de chef

Martijn Koeleman kookt zo duurzaam mogelijk met het liefst alleen producten uit de eigen grote moestuin of uit Nederland.

Martijn Koeleman kookt zo duurzaam mogelijk met het liefst alleen producten uit de eigen grote moestuin of uit Nederland. Veel producten uit de moestuin worden gefermenteerd om ook in de winter zelfvoorzienend in groente, fruit en kruiden te kunnen zijn.

Over Restaurant De Dyck

In ons toprestaurant word je verrast met een exclusief menu op gastronomisch niveau. Verrassende gerechten met pure, uitgesproken smaken en bereidingen is waar je bij ons van geniet. De moestuin is het groene hart van ons bedrijf. We oogsten met de seizoenen en serveren verse én gefermenteerde producten in ons moestuinmenu.

Sergio Herman
Yornie van Dijk
Niven Kunz
Angelique Schmeinck
Dick Middelweerd
Jonnie Boer
Edwin Vincke
Jef Schuur
Marco Poldervaart
Willem Schaafsma
Emile van der Staak
Luc Kusters
Sergio Herman
Yornie van Dijk
Niven Kunz
Angelique Schmeinck
Dick Middelweerd
Jonnie Boer
Edwin Vincke
Jef Schuur
Marco Poldervaart
Willem Schaafsma
Emile van der Staak
Luc Kusters
Sergio Herman
Yornie van Dijk
Niven Kunz
Angelique Schmeinck
Dick Middelweerd
Jonnie Boer
Edwin Vincke
Jef Schuur
Marco Poldervaart
Willem Schaafsma
Emile van der Staak
Luc Kusters
Sergio Herman
Yornie van Dijk
Niven Kunz
Angelique Schmeinck
Dick Middelweerd
Jonnie Boer
Edwin Vincke
Jef Schuur
Marco Poldervaart
Willem Schaafsma
Emile van der Staak
Luc Kusters