Zeeland / Yerseke

Oesterij Proeflokaal

Oesterij Proeflokaal
Havendijk 2
4401 NS Yerseke
Zeeland
Over de chef

In de proeverij van Oesterij worden het hele jaar door op verschillende manieren oesters, mosselen en kreeft geserveerd.

Koninklijke Horeca Nederland (KHN) Zeeland heeft Jean Dhooge van De Oesterij in Yerseke uitgeroepen tot Meest Markante Horecaondernemer van Zeeland 2018/2019. In 2012 was hij de eerste ondernemer die op grotere schaal de toeristische potentie van de oesterputten aanboorde. De komende jaren wil Dhooge zich nog meer op de promotie van de schelpdieren richten, bijvoorbeeld door het festival rond de opening van oesterseizoen verder uit te bouwen.

Over Oesterij Proeflokaal

In de proeverij van Oesterij worden het hele jaar door op verschillende manieren oesters, mosselen en kreeft geserveerd. De Oesterij is ook rijk aan een prachtig en uniek uitzicht over de historische oesterputten én de Oosterschelde. Ook is er de mogelijkheid om verse Zeeuwse producten op locatie te kunnen aanvragen, zodat u gasten kunt laten genieten van heerlijke schaal- en schelpdieren.

Sergio Herman
Yornie van Dijk
Niven Kunz
Angelique Schmeinck
Dick Middelweerd
Jonnie Boer
Marco Poldervaart
Edwin Vincke
Jef Schuur
Willem Schaafsma
Emile van der Staak
Luc Kusters
Sergio Herman
Yornie van Dijk
Niven Kunz
Angelique Schmeinck
Dick Middelweerd
Jonnie Boer
Edwin Vincke
Jef Schuur
Marco Poldervaart
Willem Schaafsma
Emile van der Staak
Luc Kusters
Sergio Herman
Yornie van Dijk
Niven Kunz
Angelique Schmeinck
Dick Middelweerd
Jonnie Boer
Edwin Vincke
Jef Schuur
Marco Poldervaart
Willem Schaafsma
Emile van der Staak
Luc Kusters
Sergio Herman
Yornie van Dijk
Niven Kunz
Angelique Schmeinck
Dick Middelweerd
Jonnie Boer
Marco Poldervaart
Edwin Vincke
Jef Schuur
Willem Schaafsma
Emile van der Staak
Luc Kusters