Noord-Brabant / Breda

LOFF

LOFF
Wilhelminastraat 15
4818 SB Breda
Noord-Brabant
Over de chef

"We werken 80-90 % vegan, 10-20 % vegetarisch, 95% lokaal en van het seizoen."

Chef-kok Marion Pluimes werkt graag volgens alle vijf de waarden van Dutch Cuisine. Het sluit naadloos aan op haar visie. Alle ingrediënten die Marion gebruikt zijn biologisch en waar mogelijk biologisch dynamisch van kwaliteit.

Over LOFF

Restaurant LOFF werkt op een verfrissende manier. De gast kan namelijk zelf het eten opscheppen middels een buffet en betaalt voor de hoeveelheid wat er opgeschept is. Zo wil LOFF voedselverspilling in de horeca verminderen. De gerechten die ze serveren zijn meestal veganistisch en zijn voornamelijk gemaakt met lokale en seizoensgebonden ingrediënten. In restaurant LOFF wordt alles zelf gemaakt en is iedereen welkom! Chef-kok Marion Pluimes: ‘We zijn een restaurant met vele USP's. Zo werken we met een buffet waarvan de gast zelf opschept en zijn bord laat wegen zodat je betaald voor wat je eet en daardoor weinig afval hebt. We werken 80-90 % vegan, 10-20 % vegetarisch, 95% lokaal en van het seizoen. De kruiden en eetbare bloemen groeien in de tuin waar de bijen een hotelletje hebben.’

Sergio Herman
Yornie van Dijk
Niven Kunz
Angelique Schmeinck
Dick Middelweerd
Jonnie Boer
Edwin Vincke
Jef Schuur
Marco Poldervaart
Willem Schaafsma
Emile van der Staak
Luc Kusters
Sergio Herman
Yornie van Dijk
Niven Kunz
Angelique Schmeinck
Dick Middelweerd
Jonnie Boer
Marco Poldervaart
Edwin Vincke
Jef Schuur
Willem Schaafsma
Emile van der Staak
Luc Kusters
Sergio Herman
Yornie van Dijk
Niven Kunz
Angelique Schmeinck
Dick Middelweerd
Jonnie Boer
Marco Poldervaart
Edwin Vincke
Jef Schuur
Willem Schaafsma
Emile van der Staak
Luc Kusters
Sergio Herman
Yornie van Dijk
Niven Kunz
Angelique Schmeinck
Dick Middelweerd
Jonnie Boer
Edwin Vincke
Jef Schuur
Marco Poldervaart
Willem Schaafsma
Emile van der Staak
Luc Kusters