Utrecht / Utrecht

KEEK

KEEK
Oudegracht 362
3511 PN Utrecht
Utrecht
Maria Zwart (DGA)

Zelf ben ik nog altijd betrokken bij KEEK. Daarnaast probeer ik mijn kennis uit te breiden over biologische tuinbouw, om nog meer de diepte in te duiken op het gebied van duurzame voeding. Ik blijf onverminderd enthousiast over ambacht, goede voeding en gastvrijheid en hoop nog jaren door te mogen met KEEK.

Over KEEK

KEEK is ontstaan vanuit een passie voor vers, eerlijk eten & gastvrijheid. Wij zijn een biologische bakkerij, winkel & lunchroom met drie locaties in de stad. Iedere plek heeft net weer zijn eigen sfeervolle karakter, maar je kunt overal genieten van huisgemaakte producten. To stay of to go.

We houden van ambacht. Daarom maken we alles zelf. Van brood en croissants tot aan soep en beleg.

Ook vinden we het belangrijk om zo groen mogelijk te werken. Daarom kiezen we altijd voor de meest duurzame optie. Zo bakken we op zonne- en windenergie en gebruiken we alleen biologische ingrediënten.

Waarom Dutch Cuisine

KEEK is ambassadeur van het Dutch Cuisine programma Biodiversiteit op je Bord en daarmee automatisch een Dutch Cuisine Restaurant.

Over Maria Zwart - dga

Toen ik net 24 was opende ik de deuren KEEK, toen nog alleen een lunchroom aan de Twijnstraat. Ik wist nog weinig van ondernemen, maar ik had de ambitie om een vriendelijke plek te creëren waar we zoveel mogelijk zelf zouden maken van enkel biologische ingrediënten. Deze ambitie is nooit verdwenen. Ambacht, duurzaamheid en gastvrijheid staan nog altijd centraal bij KEEK.

KEEK is langzaam gegroeid van een kleine lunchroom naar 3 locaties in de binnenstad. We zijn onze keuken achterna gegroeid.. eerst maakten we alles op de Twijnstraat in een keuken van 2 m2. We gingen steeds meer maken en verhuisden naar de Oudegracht waar we in de grote werfkelder ons geluk niet op konden, maar toen we ook brood, croissants, scones en nog meer kleine bakkerijproducten gingen maken werd het tijd voor een kleine maar professionelere stadsbakkerij, en zo ontstond de Springweg.

Inmiddels staat er een fantastisch team dat samen met de bedrijfsmanager, de Chef en de locatiemanagers KEEK runnen. Zelf ben ik nog altijd betrokken bij KEEK. Daarnaast probeer ik mijn kennis uit te breiden over biologische tuinbouw, om nog meer de diepte in te duiken op gebied van goede voeding. Ik blijf onverminderd enthousiast over ambacht, goede voeding en gastvrijheid en hoop nog jaren door te mogen met KEEK.

Sergio Herman
Niven Kunz
Luc Kusters
Jonnie Boer (1965 - 2025)
Dick Middelweerd
Willem Schaafsma
Angelique Schmeinck
Jef Schuur
Emile van der Staak
Edwin Vinke
Marco Poldervaart
Yornie van Dijk
Emile van der Staak
Edwin Vinke
Marco Poldervaart
Yornie van Dijk
Sergio Herman
Niven Kunz
Luc Kusters
Jonnie Boer (1965 - 2025)
Dick Middelweerd
Willem Schaafsma
Angelique Schmeinck
Jef Schuur
Sergio Herman
Niven Kunz
Luc Kusters
Jonnie Boer (1965 - 2025)
Dick Middelweerd
Willem Schaafsma
Angelique Schmeinck
Jef Schuur
Emile van der Staak
Edwin Vinke
Marco Poldervaart
Yornie van Dijk
Emile van der Staak
Edwin Vinke
Marco Poldervaart
Yornie van Dijk
Sergio Herman
Niven Kunz
Luc Kusters
Jonnie Boer (1965 - 2025)
Dick Middelweerd
Willem Schaafsma
Angelique Schmeinck
Jef Schuur