Ambassadeur en chef-kok Joris Schildknecht inspireert vakgenoten en thuiskokers om (meer) met plantaardige producten te koken. Dit doet hij door middel van recept ontwikkeling, workshops, lezingen, demonstraties en diners op locatie die allemaal in het teken staan van de plantaardige keuken. Met de Masterclass Vegan Cooking geeft hij professionals en kookfanaten culinaire inzichten en technieken om smaakvol en op hoog niveau te koken en bakken.
Over Kasteel Sterkenburg
Echt eten bestaat voor chef-kok Joris Schildknecht uit pure ingrediënten. Echt betekent ook dieren eten die diervriendelijk hebben geleefd. De keuken van Kasteel Sterkenburg heeft een hoog culinair niveau dat in eigen beheer vanuit de Kapschuur op het terrein wordt verzorgd. Het volledige culinaire assortiment is sterk afgestemd op het gebruik van (veelal) biologische en seizoensgebonden producten. Onverwachte combinaties met regionale en internationale ingrediënten die naar de natuur smaken, puur en echt.