Friesland / West-Terschelling

Hotel Nap

Hotel Nap
Torenstraat 55
8881 BH West-Terschelling
Friesland
Over de chef

"Ik werk graag met lokale seizoenproducten en dat zie je in ons restaurant op het bord."

Chef-kok Sander Wever: "Terschelling heeft zoveel te bieden qua producten dat ik het fantastisch vind er elke dag mee aan de slag te gaan. Ik werk graag met lokale seizoenproducten en dat zie je in ons restaurant op het bord."

Over Hotel Nap

Hotel NAP staat aan het plein rond de vuurtoren Brandaris in het hart van het dorp West-Terschelling, 3 loopminuten vanaf de aankomst veerboot. Onze seizoensgebonden menukaarten bieden een ruime keuze in vlees- / vis- en vegetarische gerechten. Chefkok Sander Wever verrast steeds opnieuw met prachtige creaties, waar mogelijk bereidt met lokale producten. Van oesters van het wad, rundvlees van eilander Boschplaat runderen, zilte groenten uit de Zilte tuin in Oosterend tot eigen pluk eetbare bloemen en eekhoorntjesbrood, in ieder van onze gerechten proeft u de smaken van het eiland.

Sergio Herman
Niven Kunz
Luc Kusters
Jonnie Boer (1965 - 2025)
Dick Middelweerd
Willem Schaafsma
Angelique Schmeinck
Jef Schuur
Emile van der Staak
Edwin Vinke
Marco Poldervaart
Yornie van Dijk
Emile van der Staak
Edwin Vinke
Marco Poldervaart
Yornie van Dijk
Sergio Herman
Niven Kunz
Luc Kusters
Jonnie Boer (1965 - 2025)
Dick Middelweerd
Willem Schaafsma
Angelique Schmeinck
Jef Schuur
Sergio Herman
Niven Kunz
Luc Kusters
Jonnie Boer (1965 - 2025)
Dick Middelweerd
Willem Schaafsma
Angelique Schmeinck
Jef Schuur
Emile van der Staak
Edwin Vinke
Marco Poldervaart
Yornie van Dijk
Emile van der Staak
Edwin Vinke
Marco Poldervaart
Yornie van Dijk
Sergio Herman
Niven Kunz
Luc Kusters
Jonnie Boer (1965 - 2025)
Dick Middelweerd
Willem Schaafsma
Angelique Schmeinck
Jef Schuur