Koken op topniveau is Patron Cuisinier Leon Harinck niet vreemd. Hij sleepte twee keer de Gouden Pollepel in de wacht, en wel bij gerenommeerde restaurants als het Haagse Saur en de Wassenaarse Keuken van Waarde. Tevens bereidde hij lunches en diners voor clientèle in het politieke en bedrijfsleven en verzorgde kooklessen voor liefhebbers. Hij groeide op in Zeeland, hierdoor is het creëren van gerechten met zeevruchten hem aangeboren.
Over Hof van Duivenvoorde
Hof van Duivenvoorde bevindt zich op het landgoed van Duivenvoorde in de gerenoveerde 'Leidse Tuin’. Deze unieke plek biedt gasten de gelegenheid om even te ontsnappen aan de drukte en de hectiek van de randstad. In het restaurant wordt zoveel mogelijk gewerkt met verse streekproducten. Gasten kunnen in het restaurant dagelijks genieten van een heerlijke lunch, High Tea, een drankje of een ontbijt op zondag op reservering. Tevens kan er een picknick arrangement worden aangevraagd.