Groningen / Aduard

Herberg Onder de Linden

Herberg Onder de Linden
Burg van Barneveldweg 3
9831 RD Aduard
Groningen
Over de chef

"Ik ga voor: Groente in de hoofdrol (80/20), alle versproducten uit eigen land"

Ik ga voor: Groente in de hoofdrol (80/20), alle versproducten uit eigen land. Smaakmakers en specerijen uit andere werelddelen gebruiken we wel maar niks dat wordt ingevlogen. Rundvlees, varkensvlees en zuivel gebruiken we niet in onze keuken en bedreigde soorten zoals paling staan niet op onze kaart.

Over Herberg Onder de Linden

Creatieve keuken in een warme sfeer Bij Herberg onder de Linden werken wij met de mooiste producten van dichtbij. Fruit, kruiden en bloemen uit eigen tuin, honing van eigen bijen, groente uit de permacultuurtuin Tuin voor Zwaantje, lokaal wild, brood van lokale granen en veel wild pluk. De gerechten zijn spannend doordat wij veel fermenteren en wij een voorliefde hebben voor de intense smaken uit Azië. Wij streven naar een zo duurzaam mogelijke keuken en hierdoor maken we bewuste keuzes in onze ingrediënten. Bijna alles lokaal, geen zuivel en geen rund- en varkensvlees zijn voorbeelden van deze keuzes. Dit resulteert in een keuken die anders is dan anders met veel creativiteit. Graag verrassen we u met onze smaken.

Sergio Herman
Yornie van Dijk
Niven Kunz
Angelique Schmeinck
Dick Middelweerd
Jonnie Boer
Marco Poldervaart
Edwin Vincke
Jef Schuur
Willem Schaafsma
Emile van der Staak
Luc Kusters
Sergio Herman
Yornie van Dijk
Niven Kunz
Angelique Schmeinck
Dick Middelweerd
Jonnie Boer
Edwin Vincke
Jef Schuur
Marco Poldervaart
Willem Schaafsma
Emile van der Staak
Luc Kusters
Sergio Herman
Yornie van Dijk
Niven Kunz
Angelique Schmeinck
Dick Middelweerd
Jonnie Boer
Marco Poldervaart
Edwin Vincke
Jef Schuur
Willem Schaafsma
Emile van der Staak
Luc Kusters
Sergio Herman
Yornie van Dijk
Niven Kunz
Angelique Schmeinck
Dick Middelweerd
Jonnie Boer
Edwin Vincke
Jef Schuur
Marco Poldervaart
Willem Schaafsma
Emile van der Staak
Luc Kusters