Zuid-Holland / Den Haag

Ethica

Ethica
Dunne Bierkade 35
Den Haag
Zuid-Holland
over de chef

"Onze vaste waarden zijn Duurzaam, Lokaal en Zelfgemaakt"

Eigenaar van Ethica, Robin Collard. Vanaf kleins af aan heeft hij een onbedwingbare drang om te weten hoe dingen werken en hoe hij dat kan reproduceren. Hij heeft zijn heil in de keuken gevonden en dan met name op het vlak van producten zelf maken die normaal gesproken ingekocht worden. Denk hierbij aan bier, frisdrank, kaas, worst, kimchi, tempeh, miso, sojasaus en vele andere producten.

Over Ethica

Ons concept heeft als doel onze omgeving te verduurzamen en daarmee een betere toekomst te creëren voor iedereen. Onze vaste waarden zijn Duurzaam, Lokaal en Zelfgemaakt en dat betekent niet alleen het gebruik van duurzame producten, maar ook het onderhouden van duurzame relaties en het delen van onze kennis. Ons restaurant is ons middel om verduurzaming te promoten. Via onze gasten bereiken wij een breed publiek en wij hopen dat ons verhaal doorverteld wordt.

Sergio Herman
Niven Kunz
Luc Kusters
Jonnie Boer (1965 - 2025)
Dick Middelweerd
Willem Schaafsma
Angelique Schmeinck
Jef Schuur
Emile van der Staak
Edwin Vinke
Marco Poldervaart
Yornie van Dijk
Emile van der Staak
Edwin Vinke
Marco Poldervaart
Yornie van Dijk
Sergio Herman
Niven Kunz
Luc Kusters
Jonnie Boer (1965 - 2025)
Dick Middelweerd
Willem Schaafsma
Angelique Schmeinck
Jef Schuur
Sergio Herman
Niven Kunz
Luc Kusters
Jonnie Boer (1965 - 2025)
Dick Middelweerd
Willem Schaafsma
Angelique Schmeinck
Jef Schuur
Emile van der Staak
Edwin Vinke
Marco Poldervaart
Yornie van Dijk
Sergio Herman
Niven Kunz
Luc Kusters
Jonnie Boer (1965 - 2025)
Dick Middelweerd
Willem Schaafsma
Angelique Schmeinck
Jef Schuur
Emile van der Staak
Edwin Vinke
Marco Poldervaart
Yornie van Dijk