Gelderland / Velp

Down to Earth Dining

Down to Earth Dining
Wilhelminastraat 30
6881 LJ Velp
Gelderland
over de chef

"Het verzorgen van een onvergetelijke belevenis, waarbij wordt genoten van het moment"

Als oud-studenten van hotelschool NHL Stenden in Leeuwarden ontdekten Reno Wiertz en Siebe de Roos dat hun gedeelde passie voor ondernemen en gastvrijheid hen samenbracht om Down to Earth te vormen. Gevestigd in Velp, is hun missie om een gastronomische reis te bieden die de zintuigen prikkelt, waardoor elke gast een blijvende culinaire herinnering zal koesteren.

Over Down to Earth Dining

Bij ons draait het om het creëren van onvergetelijke momenten. We nodigen onze gasten uit om het moment te omarmen en te genieten van verse, kwalitatieve gerechten in vorm van vegetarische seizoenmenu's en bijpassende drankjes, waarbij het verhaal achter elk gerecht centraal staat. ‘‘Het verzorgen van een onvergetelijke belevenis, waarbij wordt genoten van het moment, Down to Earth wordt geleefd, met een nasmaak van verse, kwalitatief hoogstaande gerechten.’’

Sergio Herman
Yornie van Dijk
Niven Kunz
Angelique Schmeinck
Dick Middelweerd
Jonnie Boer
Edwin Vincke
Jef Schuur
Marco Poldervaart
Willem Schaafsma
Emile van der Staak
Luc Kusters
Sergio Herman
Yornie van Dijk
Niven Kunz
Angelique Schmeinck
Dick Middelweerd
Jonnie Boer
Edwin Vincke
Jef Schuur
Marco Poldervaart
Willem Schaafsma
Emile van der Staak
Luc Kusters
Sergio Herman
Yornie van Dijk
Niven Kunz
Angelique Schmeinck
Dick Middelweerd
Jonnie Boer
Edwin Vincke
Jef Schuur
Marco Poldervaart
Willem Schaafsma
Emile van der Staak
Luc Kusters
Sergio Herman
Yornie van Dijk
Niven Kunz
Angelique Schmeinck
Dick Middelweerd
Jonnie Boer
Edwin Vincke
Jef Schuur
Marco Poldervaart
Willem Schaafsma
Emile van der Staak
Luc Kusters