Chef-kok Nelson Tanate leidt sinds 2025 de keuken van De Librije. Als voormalig souschef werkte hij jarenlang nauw samen met Jonnie Boer en zet hij diens gedachtegoed voort met dezelfde toewijding aan smaak, streek en vernieuwing. Samen met Thérèse Boer en de nieuwe generatie eigenaren – kinderen Jimmie en Isabelle – vormt hij een hecht team dat De Librije koersvast de toekomst in leidt. Tanates stijl is creatief en intuïtief, met een diepe eerbied voor het product en de natuur waar het vandaan komt.
Over De Librije
Restaurant De Librije is bekroond met 3 Michelin-sterren en een Groene Michelin-ster voor duurzaamheid. De keuken is geworteld in de Nederlandse natuur en werkt vrijwel uitsluitend met ingrediënten uit eigen land. Verwacht innovatieve gerechten met een theatrale presentatie, pure smaken en verrassende combinaties. Gasten dineren in een monumentaal voormalig vrouwenpaleis in Zwolle, waar gastronomie, beleving en gastvrijheid samenkomen op het allerhoogste niveau. Eten bij De Librije is een ode aan vakmanschap en vernieuwing.