Edwin Vinke is al 25 jaar drukdoende in en rondom De Kromme Watergang met alles wat het rijke Zeeuwse landschap hem schenkt. Hij heeft intussen twee Michelin-sterren bij elkaar gekookt maar blijft naar eigen zeggen een ‘flierefluiter’ in de keuken. Hij is wars van vaste recepturen, kookt lichte, gezonde, smaakvolle gerechten met wat de natuur en de grote tuin voor het restaurant hem dagelijks brengen.
Over De Kromme Watergang
De keuken van De Kromme Watergang is gebaseerd op de zilte en aardse smaken die te vinden zijn in Zeeuwse producten rondom het restaurant. Chef-kok Edwin Vinke streeft ernaar om lichte, gemakkelijk verteerbare en creatieve gerechten te maken geïnspireerd op het mooie Zeeuws Vlaamse landschap. De sport is om de lijnen tussen de producten (producenten) en de keuken zo kort mogelijk te houden. Ook is er een eigen tuin aangelegd waar we groenten en fruit verbouwen. Zo komen we aan bijzondere groenten, fruit en kruiden.