Mediterraan met een knipoog
Ik noem mijn kookstijl graag mediterraan met een knipoog naar de Hollandse keuken en af en toe een uitstapje naar een ander continent. Kortom, diepe smaken, verse producten en af en toe een recept uit het kookboek van mijn moeder.
Of het nu de catering voor een event op locatie, een privé diner bij mij in de keuken of Chef op locatie bij jullie thuis is, ik verheug mij er op dit samen met jullie te mogen doen. Want als je samen eet deel je mooie dingen.
Biologisch waar mogelijk
Als er biologische opties beschikbaar zijn, kiezen we absoluut daarvoor.
Lokale landbouw
We doen ons dagelijks best, producten te kiezen die niet van "te ver ingevlogen" moeten worden. Het is een hele uitdaging, "liefst met lokale producten" te koken. Denk bijvoorbeeld aan specerijen en de pitjes van de granaatappel...…
Eerlijke ingrediënten
We gebruiken alleen verantwoord gevangen vis, waar enigszins mogelijk liefst bijvangst.
Weinig verspilling
Aan het eind van de dag doneren we aan locale projecten zoals Leger des Heils, de Voedselbank, de Buurtbuik of het lokale buurthuis aan de Elandsgracht, of we vriezen het in. Zo hebben we geen food waste, maar kunnen veel mensen ervan genieten, of hebben we voor een later moment goede ingrediënten voor fijne fonds of andere gerechten.
Over Caro Kookt
Welkom in de wereld van CARO KOOKT.
Bij ons draait het om goed eten - niet alleen voor jou, maar ook voor de wereld om ons heen. Op zoek naar eten met een verhaal?
Wees welkom!