Drenthe / Veenhuizen

Bitter en Zoet

Bitter en Zoet
Hospitaallaan 16
9341 AH Veenhuizen
Drenthe
Over de chef

Het menu voor de dinerservice varieert per dag en is afhankelijk van hetgeen onze koks oogsten en vers inkopen.

Rik Dortmond is naast chef kok ook tuinman en hoeder van onze bosvarkens. Hij heeft in de loop van zijn carrière ervaring op gedaan in diverse (sterren)restaurants en houdt zich in de keuken bezig met de grote lijnen, productontwikkeling en experimenten. Samen met sous chef Roy Grobben stelt hij de menu's samen en is hij altijd op zoek naar mooie producten.

Over Bitter en Zoet
De koks van Hotel Restaurant Bitter en Zoet hebben een menu samengesteld met ingrediënten uit eigen moestuin, de Tuinen van Weldadigheid in Veenhuizen en leveranciers uit Drenthe en het Noorderland. En natuurlijk gebruiken zij duurzaam gevangen vis en vlees van goede oorsprong. Het menu voor de dinerservice varieert per dag en is afhankelijk van hetgeen onze koks oogsten en vers inkopen.

Sergio Herman
Niven Kunz
Luc Kusters
Jonnie Boer (1965 - 2025)
Dick Middelweerd
Willem Schaafsma
Angelique Schmeinck
Jef Schuur
Emile van der Staak
Edwin Vinke
Marco Poldervaart
Yornie van Dijk
Sergio Herman
Niven Kunz
Luc Kusters
Jonnie Boer (1965 - 2025)
Dick Middelweerd
Willem Schaafsma
Angelique Schmeinck
Jef Schuur
Emile van der Staak
Edwin Vinke
Marco Poldervaart
Yornie van Dijk
Emile van der Staak
Edwin Vinke
Marco Poldervaart
Yornie van Dijk
Sergio Herman
Niven Kunz
Luc Kusters
Jonnie Boer (1965 - 2025)
Dick Middelweerd
Willem Schaafsma
Angelique Schmeinck
Jef Schuur
Sergio Herman
Niven Kunz
Luc Kusters
Jonnie Boer (1965 - 2025)
Dick Middelweerd
Willem Schaafsma
Angelique Schmeinck
Jef Schuur
Emile van der Staak
Edwin Vinke
Marco Poldervaart
Yornie van Dijk