Zuid-Holland / Rotterdam

Bistro Belén

Bistro Belén
Middellandplein 16 A
3021 BT Rotterdam
Zuid-Holland
Over de chef

Merel Beelenkamp is een gepassioneerde (jonge) chef die werkt met lokale producten uit het seizoen. Ze laat zich graag inspireren door wat er groeit, bloeit en leeft in het wild, vlakbij huis.

Merel Beelenkamp is een gepassioneerde (jonge) chef die werkt met lokale producten uit het seizoen. Ze laat zich graag inspireren door wat er groeit, bloeit en leeft in het wild, vlakbij huis. Merel bestiert Bistro Belén in Rotterdam en werkt daar qua vlees alleen maar met wild. Verder worden de gerechten afgemaakt met wilde kruiden, bloemen, vis of zeevruchten en groenten uit het seizoen.

Over Bistro Belén

De gerechten bij Bistro Belén bestaan uit biologische groenten, kruiden, wild en vis. De vis wordt gevangen voor de kust van Zuid-Holland en Zeeland, waarbij zo veel mogelijk van de bijvangst gebruikt wordt. Bistro Belén biedt een wisselende menukaart die ‘carte blanche’ wordt geserveerd. De gast hoeft alleen voorkeuren door te geven en de keuken verrast met heerlijke ingrediënten op een moderne manier bereid. Hierbij wordt natuurlijk rekening gehouden met de seizoenen.

Sergio Herman
Yornie van Dijk
Niven Kunz
Angelique Schmeinck
Dick Middelweerd
Jonnie Boer
Edwin Vincke
Jef Schuur
Marco Poldervaart
Willem Schaafsma
Emile van der Staak
Luc Kusters
Sergio Herman
Yornie van Dijk
Niven Kunz
Angelique Schmeinck
Dick Middelweerd
Jonnie Boer
Edwin Vincke
Jef Schuur
Marco Poldervaart
Willem Schaafsma
Emile van der Staak
Luc Kusters
Sergio Herman
Yornie van Dijk
Niven Kunz
Angelique Schmeinck
Dick Middelweerd
Jonnie Boer
Edwin Vincke
Jef Schuur
Marco Poldervaart
Willem Schaafsma
Emile van der Staak
Luc Kusters
Sergio Herman
Yornie van Dijk
Niven Kunz
Angelique Schmeinck
Dick Middelweerd
Jonnie Boer
Edwin Vincke
Jef Schuur
Marco Poldervaart
Willem Schaafsma
Emile van der Staak
Luc Kusters