word een chef van
de toekomst

LEER KOKEN MET KENNIS, LEF EN CREATIVITEIT

SCHRIJF JE IN

Wij kunnen samen een belangrijke bijdrage leveren aan het behoud en herstel van biodiversiteit.

Kies jouw opleiding

Opleidingen gebasseerd op onze 5 principes

venlo

gilde food & hospitality college

Lespakket
  • Lorem ipsum dolor sit amet
  • Consectetur adipiscing elit
  • Sed do eiusmod
  • Tempor incididunt ut labore et
  • Dolore magna aliqua
  • Ut enim ad minim veniam
  • Quis nostrud exercitation ullamco
  • Laboris nisi ut aliquip ea
  • Commodo consequat
  • Duis aute irure dolor in
  • Reprehenderit in voluptate
  • Celit esse cillum dolore
den bosch

koning willem i college

Lespakket
  • Lorem ipsum dolor sit amet
  • Consectetur adipiscing elit
  • Sed do eiusmod
  • Tempor incididunt ut labore et
  • Dolore magna aliqua
  • Ut enim ad minim veniam
  • Quis nostrud exercitation ullamco
  • Laboris nisi ut aliquip ea
  • Commodo consequat
  • Duis aute irure dolor in
  • Reprehenderit in voluptate
  • Celit esse cillum dolore
sneek

FIRDA

Lespakket
  • Lorem ipsum dolor sit amet
  • Consectetur adipiscing elit
  • Sed do eiusmod
  • Tempor incididunt ut labore et
  • Dolore magna aliqua
  • Ut enim ad minim veniam
  • Quis nostrud exercitation ullamco
  • Laboris nisi ut aliquip ea
  • Commodo consequat
  • Duis aute irure dolor in
  • Reprehenderit in voluptate
  • Celit esse cillum dolore
Dutch Cuisine Ambassadeur
Sheila Struyck

Chef. Spreker. Smaakstrateeg.
Klassiek én plantaardig geschoold. Zakelijk én zintuiglijk getraind.
Ze kookt met de besten. Denkt met de groten.
En verbindt smaak aan systeemverandering.
Of ze nu achter het fornuis staat of op het podium
Sheila laat je voelen wat transitie écht betekent.
Niet door te preken, maar te proeven.
Niet door te schreeuwen, maar te verleiden.
Want één ding weet ze zeker:
smaak wint altijd.

Een vrouw met een plant forward missie

Dutch Cuisine Ambassadeur
Marc Raaijmakers

Bouwt geen keukens, maar fundamenten.
Directeur Horeca en Veiligheid aan het Koning Willem I College.
Stond aan de basis van de Nieuwe Nederlandse Keuken.
Nog vóór Dutch Cuisine een beweging werd, gaf hij het plek in het klaslokaal.
Hij leidt geen studenten op voor het vak van gisteren,
maar voor het bord van morgen.
Lokaal. Duurzaam. Met smaak én systeemkennis.
Marc leert jonge koks waar eten vandaan komt 
en waar het naartoe moet.

Opleider van de Nieuwe Keuken

Dutch Cuisine Ambassadeur
Rob Baan

Tuinbouwvernieuwer. Smaakzoeker. Gezondheidsstrijder.
Niet voor de sier. Voor de toekomst.
Hij speurt naar smaken in de natuur, vertaalt ze naar de kas en brengt ze naar het bord.
Met hypermoderne, duurzame kassen in het Westland laat hij zien wat innovatie kan doen.

Daarvoor werkte hij in 70 landen. Overal dezelfde vraag: hoe maken we voedsel beter?
Zijn antwoord is helder: vers, lokaal, logisch.

Smaakveranderaar in de tuin van de toekomst

Dutch Cuisine Ambassadeur
Frank Fol

De Groentekok. De man die groenten een gezicht gaf.
Al 30 jaar roept hij: Denk Groenten! Denk Fruit!
Lang voordat het hip was, legde hij ze in het midden van het bord.
Kleur, geur, textuur, karakter — hij kookt met alles wat groeit.
Van kookboeken tot tv, van wedstrijden tot We’re Smart® World:
Frank bouwt geen carrière, hij bouwt een beweging.
Niet om op te vallen. Maar om te veranderen.
Zijn missie is helder, zijn vuur is eindeloos:
groenten op 1. Punt.

Pionier van plantaardig genieten