Bij Dutch Cuisine geloven we dat een toekomstbestendige eetcultuur begint bij kennis en vakmanschap. Daarom delen we graag deze externe cursus van de Koningsacademie (Koning Willem 1 College): Koken in de horeca (C0021).
De vraag naar goed opgeleide koks is groter dan ooit. Deze praktijkgerichte cursus bestaat uit 10 bijeenkomsten van 5,5 uur en richt zich op iedereen die zijn of haar vaardigheden in de keuken wil verbeteren.
Tijdens de lessen ga je aan de slag in de moderne keukens van de Koningsacademie in ’s-Hertogenbosch. Je leert onder meer:
De opleiding sluit je af met een praktijkexamen en levert een erkend mbo-certificaat C0021 ‘Koken in de horeca’ op. Hiermee vergroot je je inzetbaarheid en carrièrekansen in de horeca of zorg, of leg je de basis voor een vervolgopleiding in het mbo.
Meer informatie en inschrijven via de website van de Koningsacademie.
Cursus inhoud
Praktische info
ander leesvoer