Leer koken in de horeca bij de Koningsacademie

Bij Dutch Cuisine geloven we dat een toekomstbestendige eetcultuur begint bij kennis en vakmanschap. Daarom delen we graag deze externe cursus van de Koningsacademie (Koning Willem 1 College): Koken in de horeca (C0021).

De vraag naar goed opgeleide koks is groter dan ooit. Deze praktijkgerichte cursus bestaat uit 10 bijeenkomsten van 5,5 uur en richt zich op iedereen die zijn of haar vaardigheden in de keuken wil verbeteren.

Cursus inhoud

Tijdens de lessen ga je aan de slag in de moderne keukens van de Koningsacademie in ’s-Hertogenbosch. Je leert onder meer:

  • mise-en-place en voorbereiding in de keuken
  • gerechten en componenten bereiden en afwerken
  • werken volgens HACCP-standaarden
  • producten ontvangen, controleren en opslaan

De opleiding sluit je af met een praktijkexamen en levert een erkend mbo-certificaat C0021 ‘Koken in de horeca’ op. Hiermee vergroot je je inzetbaarheid en carrièrekansen in de horeca of zorg, of leg je de basis voor een vervolgopleiding in het mbo.

Praktische info

  • Duur: 10 bijeenkomsten van 5,5 uur (12 weken)
  • Kosten: €2.400
  • Startmomenten: 17 september, 1 en 29 oktober, 12 en 26 november, 10 december, 7 en 21 januari, 4 en 25 februari
  • Tijd: 16:00 – 21:30 uur
  • Locatie: Koning Willem 1 College, ’s-Hertogenbosch

Meer informatie en inschrijven via de website van de Koningsacademie.

In dit artikel

ander leesvoer