RotFest Summit: Is the future fermented?
Maandag 29 september 2025
11:00 – 17:00
Het Fermentatie Atelier VanChris, Proeftuin Ede
DUTCH CUISINE DEELNEMERS KRIJGEN EEN KORTING VAN € 50
Fermentatie is meer dan kimchi en kombucha. Tijdens dag 2 van RotFest gaan chefs, wetenschappers en fermentatiepioniers de diepte in. Ontdek hoe schimmels, bacteriën en gisten onze keuken en voedseltoekomst radicaal veranderen.
Wat kun je verwachten?
Sprekers o.a.: De Testkitchen van De Nieuwe Winkel, José de la Rosa, Christian Weij, Joël Broekaert, Gregor Wenter, Cipriano Carrero, Murray Paterson, José María Martín Miguélez, Emile Samson en Eve Jazmati.
Tickets: €175 normale prijs, € 125 voor Dutch Cuisine deelnemers. Prijs is inclusief lunch, proeverij, hapjes en drankjes.
Meer info en tickets via deze link GEBRUIK KORTINGSCODE DCfriends25
ander leesvoer