Dutch Cuisine Event 2025

Maandag 22 september 2025 – 10.30 – 13.00 uur
®evolutie in de Nederlandse Gastronomie 
 Tijdens de beurs Gastvrij Rotterdam in Ahoy Rotterdam 


Graag nodig we deelnemers, partners en andere geïnteresseerden uit voor het 10-jarig bestaan van Dutch Cuisine met het thema ®Evolutie in de Nederlandse gastronomie. 
Wij ontvangen je graag in Ahoy tussen 10.00 en 10.30 uur. 

Het nieuwe bestuur van Dutch Cuisine, waarmee je dan ook kennis kunt maken - zal deze dag haar nieuw beleid en activiteiten – Dutch Cuisine 2.0 – presenteren. Gelardeerd met praktijkvoorbeelden zoals die van Dutch Cuisine Restaurant Op Oost op Texel van Valerie Jongeneel en Joram Timmerman . 

Gastspreker Hans Steenbergen zal als trendwatcher van Food Inspiration reageren op de nieuwe koers van Dutch Cuisine.
Hans wordt daarna geinstalleerd als Dutch Cuisine Ambassadeur. 
En natuurlijk is er ruimte voor discussie, jouw vragen en suggesties. 

Wij zijn ook blij de samenwerking te kunnen presenteren die we aangaan met Koninklijke Horeca Nederland en SVH. 
Marijke Vuik , voorzitter KHN en Ricardo Eshuis , directeur SVH zijn aanwezig. 

Na afloop ben je welkom bij de Dutch Cuisine lunch in de Netwerklounge op de beursvloer (±13.00 uur) en daarna kun je de beurs Gastvrij Rotterdam bezoeken. 
Wij hopen van harte op je aanwezigheid te kunnen rekenen. Tot de 22e! ? 

Aanmelden 
Reserveer snel je plek, er is beperkt ruimte (max. 100 personen)! Aanmelden doe je via:  info@dutch-cuisine.nl .
Geef aan met hoeveel personen je komt, graag ook namen. Deelnemen is gratis.

Sluit je aan bij de revolutie

Dutch Cuisine is geen trend. Het is een statement. Koken met respect. Serveren met impact. Geen loze beloftes, wél echte verandering. Jij aan zet.

Lees meer

ander leesvoer