Onderwerpen
Aansnijden

WORKSHOPS EN LEZINGEN

Doe je mee?

Gezond leven. Begint bij bewust koken.
Beestachtig lekkere Nederlandse producten

Wat maakt een bloemkool spannend? Waarom zijn Nederlandse groenten geen bijzaak, maar hoofdrolspelers? En hoe haal jij er meer uit dan je ooit dacht?

In deze workshop duik je met Dutch Cuisine-pionier Albert Kooy de wereld in van eerlijke, eigenzinnige groenten van eigen bodem.
Niet droog. Wel smaakvol. En verrassend veelzijdig.

Leer hoe je meer uit minder haalt. Laat je hersenpan borrelen. Maak samen met ons de bloemcool. En wordt weer een bietje verliefd op deze veelzijdige groenten. 

No waste
workshop

Dutch Cuisine ambassadeur Albert Kooy geeft regelmatig No waste workshops. In deze workshop wordt er gekookt met restafval; stierenballen, stronken, visspareribs en nog veel meer verrassingen komen voorbij. En natuurlijk zet hij daarbij de spotlights op Dutch Cuisine.

Gezonde lunchkantine

Duurzaam en gezond eten voor werknemers. Twee Nederlandse grootheden hebben voor dit onderwerp de handen ineengeslagen. Rob Baan (Dutch Cuisine bestuurslid en ambassadeur van het eerste uur) en Dutch Cuisine ambassadeur Bob Hutten hebben ‘De Gezonde Lunchkantine’ ontwikkeld. Wat wordt daar geserveerd? En wat niet? Hoe valt een dergelijke kantine in te passen in uw bedrijf en wat betekent dit voor de gezondheid en het ziekteverzuim van uw werknemers? Leer het allemaal het tijdens deze workshop

Inspiratiesessie Dutch Cuisine op de kaart

Voor duurzame horecaondernemers (restaurants, bedrijfs- en ketenrestaurants) of ondernemers die duurzamer willen gaan werken, organiseert Dutch Cuisine op reguliere basis inspiratiesessies om Dutch Cuisine op de kaart te zetten. Deze sessies vinden op diverse locaties in het land plaats.

je bent nooit uitgeleerd 

sluit je aan
Yes! Je voelt ‘m. Je snapt dat Dutch Cuisine meer is dan een idee – het is een beweging. Maar misschien heb je nog wat vragen voordat je je aansluit bij de revolutie. Begrijpen we. Laat je gegevens achter en een van onze pioniers neemt contact met je op. Dit is jouw moment. Dit is onze strijd. Sluit je aan. Maak het verschil. Maak het lekker!
SVH Meesterkok
Albert Kooy