het koken van nu

revolutie 
in de keuken

Dutch Cuisine zet de keuken op scherp. Kort, krachtig en met impact.

Niet zomaar een idee, maar een beweging voor chefs en ondernemers met lef. Voor pioniers die durven.

onze missie

Dutch Cuisine staat voor de nieuwe Nederlandse eetcultuur, het nieuwe koken en eten: gezond en duurzaam. 

Een revolutie in koken. Dit zijn onze pijlers.

ons statement
Omdat verandering
niet wacht.

Dutch Cuisine is een beweging voor ondernemers en chefs met een frisse, duurzame blik op de Nederlandse eetcultuur. Net zoals Dutch Design en Dutch Fashion wereldwijd klinken, kan onze keuken dat ook. Met meer aandacht voor Nederlandse streekproducten, seizoenen, gezond eten en kwaliteit krijgt de Nederlandse gastronomie meer waarde dan ooit.


Restaurants die snappen dat goed koken verder gaat dan smaak. Die verantwoordelijkheid nemen en dat laten zien op het bord. Minder verspilling, meer smaak. Minder impact, meer toekomst. De 5 principes van Dutch Cuisine zijn de nieuwe standaard.

ons statement

Deze 5 principes van Dutch Cuisine zijn ons statement. Koken met smaak, lef en toekomst.

De dutch cuisine pioniers

Deze chefs zijn onze pioniers. Zij werken volgens de 5 principes. We kopen, koken en eten met lef. Altijd bewust. Altijd duurzaam.
Sergio Herman
Yornie van Dijk
Niven Kunz
Angelique Schmeinck
Dick Middelweerd
Jonnie Boer
Marco Poldervaart
Edwin Vincke
Jef Schuur
Willem Schaafsma
Emile van der Staak
Luc Kusters
Sergio Herman
Yornie van Dijk
Niven Kunz
Angelique Schmeinck
Dick Middelweerd
Jonnie Boer
Marco Poldervaart
Edwin Vincke
Jef Schuur
Willem Schaafsma
Emile van der Staak
Luc Kusters
Sergio Herman
Yornie van Dijk
Niven Kunz
Angelique Schmeinck
Dick Middelweerd
Jonnie Boer
Edwin Vincke
Jef Schuur
Marco Poldervaart
Willem Schaafsma
Emile van der Staak
Luc Kusters
Sergio Herman
Yornie van Dijk
Niven Kunz
Angelique Schmeinck
Dick Middelweerd
Jonnie Boer
Marco Poldervaart
Edwin Vincke
Jef Schuur
Willem Schaafsma
Emile van der Staak
Luc Kusters