Strandpaviljoen aan de Plas ligt op een unieke locatie aan de Ouderkerkerplas, net onder de rook van Amsterdam. Sinds de opening in 2020 ontvangen we van maart tot en met begin januari een divers publiek: wandelaars, fietsers, families en zonliefhebbers. Onze keuken is geïnspireerd op het seizoen en werkt met eerlijke, verse producten. Gastvrijheid, duurzaamheid en verbinding met de natuur vinden wij belangrijk. Samen met ons team creëren we een plek waar genieten en bewust omgaan met onze omgeving hand in hand gaan.
Waarom deelnemer aan programma Biodiversiteit op je Bord?
Wij geloven dat lekker eten begint bij een gezonde bodem en biodiversiteit. Daarom doen wij mee aan Biodiversiteit op je Bord. Als strandpaviljoen midden in een natuurgebied voelen wij de verantwoordelijkheid om bij te dragen aan een gezond ecosysteem. Door in te kopen bij boeren die biodiversiteit bevorderen, versterken we de verbinding tussen onze gasten en de natuur. Het programma helpt ons bewuste keuzes te maken en inspireert ons en onze gasten om te kiezen voor smaakvolle gerechten met een positieve impact.
Wat heb je gedaan voor de biodiversiteit waarop je het meest trots bent?
We zijn het meest trots op ons steeds groeiende netwerk van lokale, biodiverse leveranciers. Door biodiversiteit letterlijk op het bord en in de omgeving zichtbaar te maken, nodigen we onze gasten uit om bewust te genieten en het verschil te proeven én te voelen.