Gelderland / Doesburg

Het Arsenaal 1309

Het Arsenaal 1309
Kloostertuin 10
6981 DT Doesburg
Gelderland
Over de chef

Het Arsenaal 1309 staat voor natuurlijk, eerlijk en puur.

Chef-kok Björn de Waal is SVH Leermeester en heeft ondanks zijn jonge leeftijd al een imposant CV. Zo werkte hij onder andere voor Bolenius in Amsterdam, Da Vinci in Maasbracht en Bord’Eau in Amsterdam, allemaal restaurants met een Michelinster. Daarnaast volgde Björn de Sterklas. Dat is een speciale opleiding voor grote kooktalenten. Vanwege de verhuizing van zijn ouders naar Angerlo is Björn in de keuken van Het Arsenaal beland.

Over Het Arsenaal 1309

Het Arsenaal 1309 staat voor natuurlijk, eerlijk en puur. De gerechten worden gemaakt met ingrediënten die zo veel mogelijk van producenten uit de buurt komen. Daarnaast worden veel producten zelf gemaakt door de keuken, zoals bijvoorbeeld de taarten, ketchup en mayonaise! Er wordt zo veel mogelijk gewerkt met seizoensgebonden groenten, vaak uit eigen moestuin. Ook houden zij hun eigen kippen, waardoor de eitjes écht vers zijn. Want vers, daar gaat het om.

Sergio Herman
Yornie van Dijk
Niven Kunz
Angelique Schmeinck
Dick Middelweerd
Jonnie Boer
Marco Poldervaart
Edwin Vincke
Jef Schuur
Willem Schaafsma
Emile van der Staak
Luc Kusters
Sergio Herman
Yornie van Dijk
Niven Kunz
Angelique Schmeinck
Dick Middelweerd
Jonnie Boer
Edwin Vincke
Jef Schuur
Marco Poldervaart
Willem Schaafsma
Emile van der Staak
Luc Kusters
Sergio Herman
Yornie van Dijk
Niven Kunz
Angelique Schmeinck
Dick Middelweerd
Jonnie Boer
Edwin Vincke
Jef Schuur
Marco Poldervaart
Willem Schaafsma
Emile van der Staak
Luc Kusters
Sergio Herman
Yornie van Dijk
Niven Kunz
Angelique Schmeinck
Dick Middelweerd
Jonnie Boer
Edwin Vincke
Jef Schuur
Marco Poldervaart
Willem Schaafsma
Emile van der Staak
Luc Kusters